08 Μαΐου 2013

Πρόσεχε τι λες... Εκτίθεσαι!!!

Τις τελευταίες μέρες  ο ένας εκ των υποψηφίων για τον προεδρικό θώκο της ΟΝΝΕΔ διατυμπανίζει συνεχώς σε συνεντεύξεις χωρίς ουσία για το πόσο σωστή στρατιωτική θητεία υπηρετεί και το ποσό "ενοχλημένος" είναι με τα διάφορα δημοσιεύματα που βλέπουν κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας.

Αλήθεια θεωρεί τον εαυτό του τόσο αδικημένο που "υπηρετεί" την στρατιωτική του θητεία σε όλη την Ελλάδα  την στιγμή που οι υπόλοιποι Έλληνες φαντάροι δεν παίρνουν άδεια ούτε για να δουν τις οικογένειες τους;
Επίσης θέλω να κάνω ακόμη μια παρατήρηση σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο ίδιος υποψήφιος σε γνωστή ιντερνετικη ειδησεογραφική εφημερίδα τόνισε ότι οι νέοι δεν έχουν φύγει από την πολιτική αλλά έχουν επιστρέψει σχολιάζοντας την μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Αλήθεια από που προκύπτει αυτό το συμπέρασμα; Από τα τεράστια ποσοστά αποχής στις πρόσφατες φοιτητικές εκλογές ή από τις εθνικές εκλογές του 2012 που προτίμησαν να πάνε στην παραλία από το να πάνε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα;
Κλείνοντας θέλω να τονίσω προς τους δυο υποψήφιους πως για να μπορέσουν να προσελκύσουν τον κόσμο ξανά στην πολιτική πρέπει να παράγουν έργο και πρέπει να φτιάξουν μια ΟΝΝΕΔ για την κοινωνία από την κοινωνία η οποία να παράγει πολιτική και να βγει μπροστά στις εξελίξεις με καίριες παρεμβάσεις.

Σύντομα θα επανέλθω με νέο κείμενο σχολιασμού δηλώσεων και αυτή την φορά ελπίζω ο υποψήφιος να προσέξει τι θα πει, γιατί... Εκτίθεται!!!

Χριστίνα Φούντα
Υπεύθυνη Γυναικών ΔΗΜΤΟ Δίου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου