23 Μαρτίου 2013

Κρήτη: Σε κατάσταση συναγερμού οι φυλακές

Κρήτη: Σε κατάσταση συναγερμού οι φυλακές


Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι διευθύνσεις και το προσωπικό των φυλακών της Κρήτης μετά  την απόδραση που σημειώθηκε στις φυλακές Τρικάλων, η οποία  ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά άλλων σοβαρών περιστατικών με «πρωταγωνιστές» γνωστούς βαρυποινίτες.

Προκαλεί ξανά ο Μπερλουσκόνι – Μιλά για πραξικόπημα της Αριστεράς

Προκαλεί ξανά ο Μπερλουσκόνι – Μιλά για πραξικόπημα της Αριστεράς


«Αν η αριστερά θελήσει να εξασφαλίσει και την προεδρία της Δημοκρατίας, θα πρόκειται για πραξικόπημα», δήλωσε ο γνωστός Ιταλός πολιτικός και επιχειρηματίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε ομιλία του στην Πλατεία του Λαού της Ρώμης.

Π. Καμμένος: «Αρπάζουν από τον Νότο για να σωθεί ο Βορράς»

Π. Καμμένος: «Αρπάζουν από τον Νότο για να σωθεί ο Βορράς»
Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κάνει λόγο για «οργανωμένο ρήμαγμα των καταθέσεων» στην Κύπρο.

Σε νέες κινητοποιήσεις οι γιατροί του ΕΣΥ στο Ρέθυμνο

se-nees-kinitopoiiseis-oi-giatroi-toy-esy-sto-rethymno


Οι νοσοκομειακοί γιατροί του Ρεθύμνου, ξεκινούν και πάλι έναν ακόμη αγώνα για τη Δημόσια Υγείακαι για την αξιοπρέπεια των υγειονομικών λειτουργών στο νομό, με επίσχεση εργασίας από την Τρίτη 26 Μαρτίου και εξόρμηση στην πόλη την Πέμπτη 28 του μήνα, με ενημερωτικό υλικό και κάλεσμα για συμπαράσταση.

Περιπέτεια… αέρος για τη Ντόρα

ντορα-μπακογιαννη

Μία απίστευτη ταλαιπωρία πέρασε η Ντόρα Μπακογιάννη την περασμένη εβδομάδα στο αεροδρόμιο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Γερμανοί επιχειρηματίες λένε "ΝΑΙ" στη χρεωκοπία της Κύπρου

Γερμανοί επιχειρηματίες λένε ΝΑΙ στη χρεωκοπία της Κύπρου


Να αφεθεί η Κύπρος να χρεωκοπήσει, συνιστούν τα στελέχη γερμανικών επιχειρήσεων σε ποσοστό 86%, σύμφωνα με έρευνα η οποία διενεργήθηκε από την εταιρεία συμβούλων Roland Berger για λογαριασμό της εφημερίδας Die Welt.

«Εάν το Βερολίνο συνεχίσει να χτυπά τη Ρωσία, ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ»



Γράφει ο ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΡΤΖΙΔΗΣ Με «ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί» μοιάζει η Ρωσία του πρόεδρου Πούτιν εξαιτίας των αποφάσεων του Eurogroup, αναφορικά με την κρίση χρέους στην Κύπρο. Μόσχα, Βρυξέλλες και Βερολίνο προβαίνουν σε ένα άνευ προηγουμένου «μπρα ντε φερ» με έπαθλο τη «χρεοκοπημένη» οικονομία της Μεγαλονήσου, της οποίας όμως το υπέδαφος κρύβει τους πολύτιμους υδρογονάνθρακες, ενώ η γεωγραφική της θέση αποτελεί «μήλον της έριδος» για όλες τις μεγάλες δυνάμεις. 

Στα όρια επιβίωσης οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Στα όρια επιβίωσης οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Αναπτυξιακή πολιτική ακολουθεί η μία στις τέσσερις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, ενώ ο δείκτης εμπιστοσύνης, όπως τον διαμορφώνει η Εθνική Τράπεζα ΕΤΕ+0,14% σε έρευνα που εκπονεί ανά εξάμηνο στις επιχειρήσεις της κατηγορίας αυτής, σημειώνει άνοδο, αν και παραμένει σε αρνητικό επίπεδο.

«Ανεπιθύμητοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής», λέει η πρωθυπουργός της Αυστραλίας




«Δεν υπάρχει θέση για τέτοιου είδους πολιτικούς στο έθνος μας», ήταν τα λόγια της πρωθυπουργού της Αυστραλίας, Τζούλια Γκίλαρντ, αναφερόμενη στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τους θέλει στη χώρα.

Αιματηρή απόδραση 11 κρατουμένων από τη φυλακή Τρικάλων - Δύο συνελήφθησαν

Νυχτερινή φωτογραφία από τις φυλακές Τρικάλων

Δύο από τους έντεκα αλλοδαπούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων συνέλαβε η αστυνομία, μετά την ολονύχτια μάχη μεταξύ κρατουμένων και φρουρών. Το πρωί του Σαββάτου μπήκαν τα ΕΚΑΜ στη φυλακή. Δεν βρέθηκαν όπλα στο εσωτερικό της φυλακής, έρευνες με ελικόπτερα της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραπετών, οι οποίοι είναι όλοι καταδικασμένοι για ληστείες και κλοπές. Επί τόπου έσπευσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης. Στην εντατική ο ένας από τους δύο φρουρούς.

Πότε αλλάζει η ώρα;




Ας μάθουμε επιτέλους πότε αλλάζει η ώρα (είναι στάνταρ), ώστε να μην ψάχνεστε κάθε φορά που πλησιάζει ο καιρός!

Υπουργείο Δικαιοσύνης: «Επίθεση στρατιωτικού τύπου στις φυλακές Τρικάλων» Πηγή: Υπουργείο Δικαιοσύνης: «Επίθεση στρατιωτικού τύπου στις φυλακές Τρικάλων»

Υπουργείο Δικαιοσύνης: «Επίθεση στρατιωτικού τύπου στις φυλακές Τρικάλων»


Το υπουργείο Δικαιοσύνης, με ανακοίνωσή του, κάνει λόγο για «πρωτοφανή ένοπλη επίθεση στρατιωτικού τύπου με καλάσνικοφ και ρίψη χειροβομβίδων που εξερράγησαν», αναφερόμενο στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν την Παρασκευή στις φυλακές Τρικάλων. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η επίθεση έγινε περίπου στις 8.30 το βράδυ, «ώρα που οι κρατούμενοι δεν είχαν ακόμη εισέλθει στα κελιά τους».

Τηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρά - Νετανιάχου

Τηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρά - Νετανιάχου

Θέμα συζήτησης η συμφωνία για το ανώτατο διακυβερνητικό συμβούλιο Ελλάδος - Ισραήλ

Καθιστική διαμαρτυρία Κυπρίων φοιτητών

Καθιστική διαμαρτυρία Κυπρίων φοιτητών


Καθιστική διαμαρτυρία Κυπρίων φοιτητών

Γενετική ανοσοθεραπεία σταμάτησε τη λεμφοβλαστική


Πρώτη φορά μια νέα πολλά υποσχόμενη γενετική ανοσοθεραπεία σταμάτησε τη λεμφοβλαστική λευχαιμία

Η Χρυσή Αυγή για την 25η Μαρτίου

Η Χρυσή Αυγή για την 25η Μαρτίου


Η Χρυσή Αυγή για την 25η Μαρτίου

«Το 1821 οι Έλληνες εντελώς μόνοι, σχεδόν άοπλοι και καταδικασμένοι από τις ξένες δυνάμεις γκρέμισαν μία αυτοκρατορία», τονίζει η Χρυσή Αυγή αναφορικά με την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Απόψε σβήνουν τα φώτα για την «Ώρα της Γης»



Σβήνουν και φέτος στις 20.30 (τοπική ώρα) και για μία ώρα τα φώτα σε κτήρια και μνημεία σε περισσότερες από 150 χώρες στο πλαίσιο της «Ώρας της Γης».

Υπάλληλος του Δήμου Θεσσαλονίκης είχε 12 εκ. ευρώ στο λογαριασμό του!


Υπάλληλος του Δήμου Θεσσαλονίκης είχε 12 εκ. ευρώ στο λογαριασμό του!


Το ποσό των 12 εκ. ευρώ βρέθηκε σε λογαριασμό υπαλλήλου του Δήμου Θεσσαλονίκης, τα οποία σύμφωνα με την εφημερίδα «Μακεδονία» έπαιξε στο Χρηματιστήριο.

Τι προκάλεσε τη μαζική εξαφάνιση που άνοιξε το δρόμο στους δεινόσαυρους

Στρώματα στερεοποιημένης λάβας από τις εκρήξεις, όπως αυτός ο κόκκινος βασάλτης, εντοπίζονται σήμερα σε τέσσερις ηπείρους (Πανεπιστήμιο της Κολούμπια)

Πριν από περίπου 200 εκατομμύρια χρόνια, στα τέλη της Τριαδικής Περιόδου, οι μισοί οργανισμοί της Γης εξαφανίστηκαν απότομα σε μια μυστηριώδη καταστροφή, η οποία άνοιξε το δρόμο για το βασίλειο των δεινοσαύρων. Νέα μελέτη, βασισμένη σε ακριβείς τεχνικές ραδιοχρονολόγησης πετρωμάτων, συνηγορεί τώρα στη θεωρία ότι η μαζική εξαφάνιση προκλήθηκε από τερατώδεις ηφαιστειακές εκρήξεις.

Στη Λευκωσία αντιπροσωπεία της Πειραιώς για τα υποκαταστήματα Λαϊκής & Κύπρου

Ο Μιχάλης Σάλας

Χθες το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ενέκρινε κατά τη συνεδρίασή του την σχετική πρόταση της Τράπεζας Πειραιώς. 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις παρελάσεις της 25ης ΜαρτίουΛόγω της μαθητικής παρέλασης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή και της στρατιωτικής παρέλασης που θα ακολουθήσει τη Δευτέρα, για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, η τροχαία θα προχωρεί σε απαγόρευση της διέλευσης και της στάσης σε δρόμους του κέντρου της Αθήνας.