01 Μαΐου 2013

Συνέντευξη του Ιορδάνη Τζαμτζή στο Aridaia News - Μίλησε για όλα έξω απ’ τα δόντια


"Αν με καλέσει ο Πρωθυπουργός θα δηλώσω παρών και θα δώσω τη μάχη δυνατά"

Πούτιν: Η Ρωσία κατασκευάζει δύο νέα εργοστάσια για την παραγωγή S-400


Πούτιν: Η Ρωσία κατασκευάζει δύο νέα εργοστάσια για την παραγωγή S-400
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι θα κατασκευαστούν στη χώρα δύο νέα εργοστάσια για την παραγωγή των συστημάτων αντιαεροπορικής άμυνας S-400 Triumph.

Αυτό είναι το οργανόγραμμα της ΝΔ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές (ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)



Ποιους ρίχνει στη μάχη των εκλογών η ΝΔ Αποφασίστηκαν από τη Νέα Δημοκρατία τα πρόσωπα τα οποία θα αναλάβουν τον προεκλογικό αγώνα για τις Περιφερειακές και τις Δημοτικές εκλογές. Το parapolitika.gr σας παρουσιάζει όλα τα όνοματα.

Πόσο μειώνεται το “χαράτσι” ανά περιοχή



Tετραπλάσιο θα είναι το όφελος για τους ιδιοκτήτες ακινήτων στις ακριβές περιοχές από την μείωση του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών κατά 15% για το 2013, ενώ για τα...
λαϊκά ακίνητα οι μειώσεις περιορίζονται κάτω από τα 100 ευρώ σε ετησία βάση!

Τη χρονιά που θα πέφτει Πάσχα 5 Μαΐου θα γίνουν τα γεγονότα για την Κωνσταντινούπολη


Ο παπα -Γιάννης Καλαΐδης το είχε πει:
«Τη χρονιά που θα πέφτει Πάσχα 5 Μαΐου θα γίνουν τα γεγονότα για να πάρουμε την Πόλη»…
Πάσχα στις 5 Μαΐου έχουμε το 2013 και το 2024!

Έλληνες «κυριαρχούν» στον ουρανό της Μελβούρνης


Μετά τον ομογενή αρχιτέκτονα, Νώντα Κατσαλίδη, ο οποίος πήρε έγκριση να κατασκευάσει τον ουρανοξύστη Australia 108, στη Μελβούρνη, ο οποίος όταν θα ολοκληρωθεί σε τρία χρόνια, θα έχει 108 ορόφους και ύψος 388 μέτρα και θα είναι ο υψηλότερος ουρανοξύστης της Αυστραλίας και του νοτίου ημισφαιρίου άλλος ένας Έλληνας φιλοδοξεί να κατασκευάσει ένα ακόμα ψηλότερο κτίριο, επίσης στο κέντρο της Μελβούρνης!

Ο Χένες "καίει" τη Μέρκελ στις δημοσκοπήσεις


Οι αποκαλύψεις για τη φοροδιαφυγή – μαμούθ του αφεντικού της Μπάγιερν Μονάχου και φίλου της Μέρκελ, Ούλι Χένες, φαίνεται να “καίει” τα δημοσκοπικά αποτελέσματα της Μέρκελ και της κομματικής ένωσης CDU/CSU της Καγκελαρίου.

Απειλούν με διάσπαση για τη «μαύρη τρύπα» του Γιώργου


Νέες αιχμές για τον Γιώργο Παπανδρέου και τα χρέη που άφησε στο ΠΑΣΟΚ αφήνει η ηγεσία του Κινήματος, μία μέρα μετά την προσωπική σύγκρουση του πρώην πρωθυπουργού με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Σε ενημερωτικό σημείωμα, που εξέδωσε η Ιπποκράτους το μεσημέρι της Τετάρτης αναφέρεται ότι "η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να επανέλθει στη δημόσια συζήτηση  για το ζήτημα των οικονομικών του κόμματος. Όλα όσα πρέπει να ειπωθούν, θα ειπωθούν ενώπιον των καταστατικών οργάνων του ΠΑΣΟΚ». «Φωτογραφίζοντας» δε τον κ. Παπανδρέου σημειώνει ότι «είναι κατανοητή η ευαισθησία  όλων των δημοσίων προσώπων, ακόμη όμως μεγαλύτερη σημασία έχει η ευαισθησία της βάσης του Κινήματος και όλης της ελληνικής κοινωνίας προς την οποία πρέπει να ανταποκρίνεται το σημερινό ΠΑΣΟΚ». Η Ιπποκράτους δεσμεύεται μάλιστα να παρουσιάσει τις επόμενες ημέρες ολοκληρωμένη πρόταση για τα οικονομικά των κομμάτων με βάση τη διεθνή εμπειρία και με πλήρεις εγγυήσεις διαφάνειας. 

Wikileaks: Ο Καραμανλής είναι ο Βούδας της ελληνικής πολιτικής σκηνής

 
Wikileaks: Ο Καραμανλής είναι ο Βούδας της ελληνικής πολιτικής σκηνής Γιατί δεν αποκαλύπτει τις σκέψεις του|Ο Ντάνιελ Σπέκχαρντ χαρακτηρίζει τον τότε πρωθυπουργό Καραμανλή «Βούδα» της ελληνικής πολιτικής, γιατί δεν αποκαλύπτει τις σκέψεις του. 
Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ 

Μολότοφ και κροτίδες σε φρεάτια των Εξαρχείων


Το πρωί της Μ. Τετάρτης, μετά από έρευνα αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μέσα σε φρεάτια μετρητών ύδρευσης, στην οδό Ερεσού στα Εξάρχεια, τρία σακίδια πλάτης που περιείχαν:

ΣτΕ: Εκπαιδευτικός τιμωρήθηκε με απόλυση


Με οριστική απόλυση τιμωρήθηκε εκπαιδευτικός ο οποίος για περισσότερα από δύο χρόνια απείχε από τα καθήκοντά του, λαμβάνοντας όμως κανονικά τους μισθούς του.

«Κίνδυνος δημοκρατικής καταστροφής»


Ο Ιταλός πρωθυπουργός Ενρίκο Λέτα προειδοποίησε σήμερα από το Παρίσι για μία «δημοκρατική καταστροφή» που απειλεί την Ευρώπη «εάν οι πολίτες της χάσουν το ηθικό τους» και θα την οδηγήσει να γίνει μία «κακή μητέρα».

Βόλος: Tροχαίο έξω από το κολυμβητήριο


Λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα δέχθηκε κλήση το ΕΚΑΒ Βόλου για τροχαίο έξω ακριβώς από το Κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας Βόλου. 

Kρούσματα φυματίωσης στις φυλακές Γρεβενών


Κρούσματα φυματίωσης εντοπίζονται στις φυλακές Γρεβενών. 

Kλήρωσε για τον ΟΠΑΠ



Μετά τη βελτιωμένη πρόταση της εταιρείας Emma Delta, η οποία προσέφερε 30 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον από την προηγούμενη προσφορά, το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) ενέκρινε την εξαγορά του 33% του ΟΠΑΠ από την κοινοπραξία που συμμετέχουν οι επιχειρηματίες Γίρι Σμετς από την Τσεχία, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Δ. Κοπελούζος και η Lottomatica. 

Έρχονται οι νέοι διοικητές στα νοσοκομεία! Πότε ανακοινώνονται τα ονόματα

Τις τελευταίες πινελιές βάζει η αρμόδια επιτροπή του υπουργείου Υγείας που θα επιλέξει διοικητές και υποδιοικητές για όλα τα νοσοκομεία της χώρας.
Ανάμεσα από 1500 βιογραφικά που έφθασαν από ενδιαφερόμενους στο υπουργείο Υγείας, η επιτροπή έχει κληθεί να διαλέξει Συνολικά 87 διοικητές και 93 αναπληρωτές για τα νοσοκομεία όλης της χώρας. Η διαδικασία 

ολοκληρώνεται εντός των ημερών και η λίστα των ονομάτων πρόκειται να ανακοινωθεί αμέσως μετά το Πάσχα.