14 Μαΐου 2013

Η Fitch αναβαθμίζει την Ελλάδα



Σε αναβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της Ελλάδας προχώρησε αργά το απόγευμα η Fitch.

Σκουριές: Αγωνία για τον τραυματισμένο αστυνομικό - Το ξέσπασμα της γυναίκας του!




''Έχει μέσα στο σώμα του ξένο σώμα. Δεν ξέρουμε αν το σώμα του θα τα αποβάλλει'' λέει με δάκρυα στα μάτια η γυναίκα τουαστυνομικού που τραυματίστηκε στις Σκουριές...



Η Google Τιμάει Έλληνα Μαθητή Από Το Λιτόχωρο Πιερίας!

«Η Ελλάδα μου, ήλιος και θάλασσα» είναι ο τίτλος αυτού του ελληνικού doodle που σχεδίασε ο μικρός μαθητής Αστέριος Ρέυνικ, ο οποίος νίκησε τον διαγωνισμό Doodle 4 Google.
doodle 4 google 2013 Η Google τιμάει Έλληνα μαθητή από το Λιτόχωρο Πιερίας!

Νίκος Λυγερός: O Eλληνισμός δεν δίνει μηνύματα. Eίναι ο ίδιος μήνυμα.


Συνέντευξη του καθηγητή-ερευνητή, Νίκου Λυγερού- με τον υψηλότερο δείκτη ευφυΐας (IQ) στην κλίμακα Stanford-Binet, με 189 βαθμούς- στο Greek American News Agency και την Αντωνία Πατσίδου.

ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ/ ΜΕΛΛΟΝ-ΝΟΗΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ;

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΧΝΗΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Σ'ΕΝΑ ΜΑΖΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΔΙΧΩΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ. ΟΜΩΣ Η ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ Ή ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Φλώρινας κατά του Σ. Ιωαννίδη


Πριν λίγες μέρες επισκέφτηκε την πόλη μας και ο δεύτερος υποψήφιος για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης. Από ότι φαίνεται ο ίδιος διάλεξε εποχή που το ΤΕΙ κ ΑΕΙ Φλώρινας είναι κλειστά λόγω των εορτών του Πάσχα, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την πλήρη αδιαφορία προς το πρόσωπο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Φλώρινας.