10 Μαΐου 2013

Ο Πούτιν για τους γάμους ομοφυλοφίλων


Η Μόσχα μπορεί να αναθεωρήσει τις συμφωνίες υιοθεσίας με τις χώρες που επιτρέπουν τους γάμους ομοφυλοφίλων, λέει ο πρόεδρος Πούτιν

Γιορτή της Άνοιξης στην Πιερία


Την Κυριακή 26 Μαΐου, στη Ν. Αγαθούπολη Πιερίας και στον χώρο γύρω από τον υδροβιότοπο, ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Αξιού - Λουδία Αλιάκμονα η Μητέρα Γη και όποια άλλη ομάδα επιθυμεί να συμμετέχει διοργανώνουν τη «Γιορτή της Άνοιξης». 

Επιχείρηση-«σκούπα» της αστυνομίας στον Πύργο


Μαζική επιχείρηση της αστυνομίας για την πάταξη του φαινομένου των κλοπών, με το πρόσχημα της επαιτείας σε κεντρικές διασταυρώσεις με φωτεινούς σηματοδότες πέριξ του Πύργου, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί

Νόμος-εξπρές για άνοιγμα επαγγελμάτων


Με διαδικασίες-εξπρές το οικονομικό επιτελείο προχωρεί σε πλήρες άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων και απελευθέρωση αγορών, με στόχο την τόνωση της απασχόλησης και τη μείωση των τιμών.

«Νέα δεδομένα από την ΑΟΖ»


Για νέα δεδομένα στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου μίλησε ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Ιωάννης Κασουλίδης, υπογραμμίζοντας ότι οι πρόσφατες ανακαλύψεις υδρογονανθράκων στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου μπορούν να αποτελέσουν «παράγοντα αλλαγής του παιχνιδιού» για ολόκληρη την περιοχή, συμβάλλοντας στην ενεργειακή ασφάλεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάτι που αποτελεί στόχο και της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, όπως είπε.

H Μεβγάλ αναζητεί λύση στο πρόβλημα ρευστότητας


Μέχρι τέλος Ιουνίου αναμένεται να επιλυθούν τα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει η γαλακτοβιομηχανία Μεβγάλ και τα οποία προκλήθηκαν από το γεγονός ότι μπλοκαρίστηκαν όλοι οι λογαριασμοί από τον Φεβρουάριο του 2013, εξαιτίας ελέγχου που διενεργούσε το ΣΔΟΕ για τιμολόγια παροχής υπηρεσιών, αξίας περίπου 20 εκατ. ευρώ, προς έξι σούπερ μάρκετ για την προώθηση των προϊόντων της την περίοδο 2005-2009

Ο άγραφος νόμος της φυλακής


Με τις οργισμένες αντιδράσεις των κρατουμένων ήρθε αντιμέτωπη στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού  41χρονη από την Πάτρα που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τον γιο της.

Πτυχιακές εργασίες κατά παραγγελία


Κύκλωμα εμπορίας πτυχιακών και μεταπτυχιακών εργασιών δρα στη λεωφόρο Συγγρού. Φοιτητές πληρώνουν έως και 1.000 ευρώ σε γραφεία που αναλαμβάνουν τη συγγραφή πτυχιακών και μεταπτυχιακών εργασιών.