06 Μαΐου 2013

ΙΩΑΝΝΑ ΔΕΜΕΝΤΗ: Η Ελληνίδα δημοσιογράφος που κάνει μόδα την αλήθεια!



Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ιωάννα Δεμεντη είναι ίσως η μοναδική περίπτωση Ελληνίδας δημοσιογράφου που δεν διστάζει να τα βάζει με το κατεστημένο και να λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Έτσι ακριβώς όπως είναι.

Ο Κώστας Καραμανλής μιλά για τον... Κώστα Καραμανλή!

Ο Κώστας Καραμανλής μιλά για τον... Κώστα Καραμανλή!
Για όλους και για όλα μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό των Σερρών ΔΙΚΤΥΟ ο Κώστας Καραμανλής. Ο μικρός ξάδερφος του πρώην πρωθυπουργού......

Γιάννενα: Στο Δολό ο Κώστας Καραμανλής

Γιάννενα: Στο Δολό ο Κώστας Καραμανλής

Είναι γνωστή η ιδιαίτερη αγάπη του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στο ακριτικό Πωγώνι και στο Δολό. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που στην πρωθυπουργική του θητεία πέρασε τις ημέρες του Πάσχα στο αγρόκτημα του Χριστόφορου Κωσταρά.

Κατάσχεση ρεκόρ 52 τόνων χασίς στην Ισπανία


Η ισπανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι κατέσχεσε 52 τόνους χασίς σε μια αποθήκη στην Κόρδοβα, στην Ανδαλουσία, επιτυγχάνοντας «την πιο μεγάλη κατάσχεση στην Ισπανία και (ποσότητα που αποτελεί) ρεκόρ επίσης στην Ευρώπη».

Άγιος Γεώργιος ο Μεγαλομάρτυρας και Τροπαιοφόρος


Το όνομά του, από τα πλέον λαοφιλή στον ελληνικό πληθυσμό, από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς Αγίους σε όλον το χριστιανικό –και όχι μόνο– κόσμο.

Γιατί η ΟΛΜΕ «παίζει» ξανά με τις πανελλαδικές


Παίζουν με την αγωνία των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων οι εκπαιδευτικοί που αποφάσισαν να παραπέμψουν για την ερχόμενη Πέμπτη την τελική τους απόφαση για απεργία μέσα στις εξετάσεις.

Συρία: Το Ισραήλ μάς κήρυξε τον πόλεμο



Οι ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές σε ένα στρατιωτικό ερευνητικό κέντρο κοντά στη Δαμασκό συνιστούν μια «κήρυξη πολέμου» δήλωσε, σε συνέντευξή του στο CNN ο υφυπουργός Εξωτερικών της Συρίας Φάισαλ αλ Μέκνταντ. Ο Μέκνταντ πρόσθεσε ότι η επίθεση αυτή αποτελεί απόδειξη ότι το Ισραήλ έχει συμμαχήσει με τους αντάρτες που πολεμούν για να διώξουν από την εξουσία τον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ Ασαντ.  

Συρία: Το Ισραήλ μάς κήρυξε τον πόλεμο
Η Συρία, υπογράμμισε επίσης ο ίδιος, θα προβεί σε αντίποινα κατά του Ισραήλ στον δικό της χρόνο και με τον δικό της τρόπο.

Στο εδώλιο γυναίκα μέλος νεοναζιστικής οργάνωσης


Η Μπεάτε Τσεπ, το μόνο επιζών μέλος της νεοναζιστικής ομάδας «NSU», θα καθίσει τη Δευτέρα στο εδώλιο για τις δολοφονίες 10 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και ενός Έλληνα.