12 Μαΐου 2013

ΟΝΝΕΔ: Διαψεύδεται καθημερινά το στρατόπεδο Ιωαννίδη - Παπαμιμίκου. Με Ασημακόπουλο τα μέλη της ΔΑΠ


Διαψεύστηκαν όταν «μιλούσαν» για την ύπαρξη μιας και μόνο υποψηφιότητας με εντολή Μαξίμου.

Νέος πρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης


Νέος πρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης 

Η προσέλκυση κεφαλαίων στο επίκεντρο της στρατηγικής Σαμαρά


i-proselkysi-kefalaion-sto-epikentro-tis-stratigikis-samara
Στρατηγική και οικονομική διάσταση έχει το ταξίδι του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Κίνα. Ο Αντώνης Σαμαράς είναι σε συνεχή επαφή με τους στενούς του συνεργάτες και υπουργούς της κυβέρνησης με στόχο να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες και να να προετοιμαστεί το ταξίδι στην Κίνα. Παράλληλα, ολοκληρώνεται η λίστα των επιχειρηματιών που θα συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο ταξίδι του στην Κίνα και οι επιχειρηματίες θα είναι από τους τομείς του τουρισμού, ναυτιλίας, εξαγωγών, τροφίμων, φαρμάκων, καινοτομίας, clusters (επιχειρηµατικοί συνεργατικοί σχηµατισµοί) και νέων τεχνολογιών.

Αύξηση στον τζίρο της εστίασης θα φέρει η μείωση του ΦΠΑ


auksisi-ston-tziro-tis-estiasis-tha-ferei-i-meiosi-toy-fpa
Υποχώρηση των εσόδων κατά 26 εκατ. ευρώ το 2013, αλλά αύξησή τους κατά 53 εκατ. ευρώ το 2014 προβλέπει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ότι θα είναι το άμεσο δημοσιονομικό αποτέλεσμα, εάν ο συντελεστής του ΦΠΑ στην εστίαση μειωθεί από το 23% που είναι σήμερα στο 13%.

Όταν ο «υπάλληλος» του ΙΟΒΕ αποθέωνε την πολιτική Καραμανλή


otan-o-ypallilos-toy-iove-apotheone-tin-politiki-karamanli
Ο εκφραστής του συστήματος Σημίτη και υπουργός Οικονομικών σε κυβέρνηση υπό τον κ. Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Γιάννης Στουρνάρας διακρίνεται για δύο σημαντικές επιδόσεις, η μία είναι οι άστοχες προβλέψεις του και η άλλη οι επιθέσεις του στον Κώστα Καραμανλή και τη ΝΔ.

Καραμανλής: «Ο Γιώργος ήθελε να βλάψει τη ΝΔ και εμένα. Τελικά έβλαψε τη χώρα»



Οι ΗΠΑ είχαν ενοχληθεί σφόδρα.. «Δεν ξέρω αν ήθελαν να απειλήσουν τη ζωή μου αλλά σίγουρα ήθελαν να μου ασκήσουν πίεση και το έκαναν με κάθε τρόπο»

Η επιστροφή Καρατζαφέρη στο συνέδριο της ΝΔ


  






«Το συνέδριο δεν μπορεί να είναι εσωστρεφές σαν τα προηγούμενα»

Ταξιδάκι στο Μπρίντεζι της Ιταλίας



Την Κυριακή των Βαΐων, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Νατάσα και τα δίδυμα 10χρονα παιδιά του, έφθασε οδικώς στο νέο λιμάνι της Πάτρας. Ο πρώην πρωθυπουργός οδηγούσε μόνος του το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα μέλη της οικογένειάς του.

Έτοιμα τα φύλλα πορείας



Μετά την αποπομπή του προέδρου της ΟΛΜΕ Νίκου Παπαχρήστου από τη Νέα Δημοκρατία, η κυβέρνηση αποφάσισε το πρωί του Σαββάτου να προχωρήσει στην εκτύπωση των φύλλων πορείας, έτσι ώστε τη Δευτέρα να ξεκινήσει η αποστολή τους στους 88.000 εκπαιδευτικούς που θα τεθούν υπό καθεστώς επίταξης.