24 Μαρτίου 2013

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ


ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΝΝΕΔ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΑΞΑΝΕ ΑΠΟΨΕΙΣ. 


Κούρεμα στο χαράτσι της ΔΕΗ: πoιοι εξαιρούνται



Ποιοι εξαιρούνται από το χαράτσι στο λογαριασμό τηςΔΕΗ; Τι συμβαίνει με τους ενοικιαστές ακινήτων και ποιος είναι ο τρόπος υπολογισμού για το χαράτσι;

Σήμερα και αύριο κλειστό το μετρό στο Σύνταγμα



Λόγω της μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης θα παραμείνει κλειστός σήμερα και αύριο ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα.

Έσωσε τα προσχήματα ο Σαμαράς



Του Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

 Ένα παλιό γνωμικό, κυρίαρχο έως σήμερα στους διπλωματικούς κύκλους, αναφέρει ότι «όταν οι Κύπριοι και οι Ισραηλίτες διαπραγματεύονται, οι συνομιλητές τους θα πρέπει να ενδιαφέρονται για το πόσα λιγότερα θα χάσουν και όχι τι παραπάνω θα κερδίσουν».

Συμφωνία με τρόικα: Κούρεμα 20% στην Κύπρου, 4% στις μικρότερες τράπεζες


ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100.000 ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
Συμφωνία με τρόικα: Κούρεμα 20% στην Κύπρου, 4% στις μικρότερες τράπεζες

Οι κυπριακές αρχές συμφώνησαν με την τρόικα των δανειστών (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ) στην επιβολή τέλους 20% για τις καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ στην Τράπεζα Κύπρου και τέλους 4% για καταθέσεις του ίδιου ποσού στις άλλες τράπεζες, ανακοίνωσε υψηλόβαθμος κύπριος αξιωματούχος, σύμφωνα με τηλεγράφημα του Reuetrs.

Χωρίς συμφωνία με τρόικα αναχωρεί για Βρυξέλλες ο Νίκος Αναστασιάδης



Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα συνοδεύεται από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, τον Υπουργό Οικονομικών κ. Μιχάλη Σαρρή και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Χρήστο Στυλιανίδη.

Με μονάδες ασφαλείας και σεκιουριτάδες θα ανοίξουν την Τρίτη οι τράπεζες

Κύπρος-σεκ

Όπως πληροφορείται η “Φαρέτρα” από καλά πληροφορημένες πηγές της Μεγαλονήσου, οι διοικήσεις των τραπεζών της Κύπρου λαμβάνουν έκτακτα μέτρα προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν δυσάρεστες καταστάσεις, λόγω της έντασης του κόσμου…