29 Απριλίου 2013

Δανέλης: Τα κριτήρια για την ενίσχυση στους Έλληνες Αγρότες με 18,8 δις ευρώ από το 2015 έως το 2020

Δανέλης: Τα κριτήρια για την ενίσχυση στους Έλληνες Αγρότες με 18,8 δις ευρώ από το 2015 έως το 2020 
Ο Ευρωβουλευτής και μέλος της επιτροπής γεωργίας της Ε.Ε Σπύρος Δανέλης μιλώντας στο Αχελώος tv αναφέρει τα βασικά σημεία της νέας αγροτικής πολιτικής σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα και δίνει το στίγμα για το πώς θα αλλάξει το τοπίο της ελληνικής γεωργίας.

ΠΑΟΚ: Τέλος ο Δώνης, αναλαμβάνει ο Γεωργιάδης, με επίσημη ανακοίνωση


"Η ΠΑΕ Π.A.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι αποφάσισε να καταγγείλει τη σύμβαση με τον προπονητή της ομάδας κ. Γιώργο Δώνη για σπουδαίο λόγο που οφείλεται σε ..υπαιτιότητά του.

Ζητούν μείωση των ορίων συνταξιοδότησης



Την μείωση των ορίων συνταξιοδότησης για τους αγρότες ζητούν με ......ερώτησή τους προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας Ιωάννη Βρούτση 22 βουλευτές ανάμεσα στους οποίους και ο Θεσσαλονικιός βουλευτής της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης.

Εγκρίθηκε η εκταμίευση των 2,8 δισ. προς την Ελλάδα


Εγκρίθηκε η εκταμίευση των 2,8 δισ. προς την ΕλλάδαΘα καλύψουν την πληρωμή μισθών, συντάξεων και ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου


Εγκρίθηκε πριν λίγο από το Eurogroup Working Group η εκταμίευση των 2,8 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα. Τα 2,8 δισ. ευρώ θα εισρεύσουν μέσα στις πρώτες ημέρες του Μαΐου και θα καλύψουν την πληρωμή μισθών και συντάξεων, αλλά και ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου.

Ιερή επίσκεψη μετά από 20 χρόνια



Επίσκεψη στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει τον προσεχή Ιούνιο ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος.

Είναι η πρώτη φορά που προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας επισκέπτεται την Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια.

ΟΝΝΕΔ: Σάκης Ιωαννίδης, ο αόρατος υποψήφιος!


Κορυφαίους επιστήμονες και τεχνολογία τελευταίας γενιάς φαίνεται να έχει επιστρατεύσει στη μάχη των εσωκομματικών εκλογών της ΟΝΝΕΔ το στρατόπεδο Παπαμιμίκου – Ιωαννίδη. Μετά λοιπόν την ανακάλυψη που κάνει τα τζάμια αόρατα, βρήκανε τον τρόπο να κάνουν τον υποψήφιο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ…αόρατο…! 

Θεσ/νίκη: Στη ΝΔ στελέχη της ΔΗΣΥ



Επανεντάχθηκαν στη Ν.Δ. οι υποψήφιοι βουλευτές Α΄ Θεσσαλονίκης της Δημοκρατικής Συμμαχίας (ΔΗ.ΣΥ), στις προηγούμενες εκλογές, Πέτρος Ανδρουλάκης, Στέλλα Βασίλογλου, όπως και ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της Νομαρχιακής Επιτροπής Α΄ Θεσσαλονίκης της ΔΗ.ΣΥ. Γιώργος Λεφόπουλος και το μέλος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΔΗ.ΣΥ. στη Θεσσαλονίκη Αστέριος Τσουκαλάς. 

Στίβος: «Έφυγε» η Μαριάννα Ζαχαριάδη


Την τελευταία της πνοή άφησε τη Μεγάλη Δευτέρα η 23χρονη Κύπρια πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ, Μαριάννα Ζαχαριάδη.

Αυτονόητος ο σεβασμός στο κύρος της οργάνωσης δηλώνει ο υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Γιώργος Ασημακόπουλος


Αυτονόητος ο σεβασμός στο κύρος της οργάνωσης δηλώνει ο υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Γιώργος Ασημακόπουλος, κατά τις εσωτερικές εκλογές της ΟΝΝΕΔ, για την
ανάδειξη νέου προέδρου. 

Τακτικές ίντριγκας, πόλωσης και εντυπωσιασμού δεν χωράνε στους κόλπους της οργάνωσης, τονίζει. 

Με επιστολή του στα μέλη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ τονίζει 
την ανάγκη εφαρμογής ξανά, της ίδιας πετυχημένης διαδικασίας εκλογών που εφαρμόστηκε στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές του 2010.