07 Μαΐου 2013

Το Αλεξάνδρειο μετονομάζεται σε "Νίκος Γκάλης"


Το Αλεξάνδρειο μετονομάζεται σε Νίκος Γκάλης
Με απόφαση της κυβέρνησης το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο μετονομάστηκε σε «Νίκος Γκάλης». Την συγκεκριμένη απόφαση ανακοίνωσε ο υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης στην τιμητική εκδήλωση για το θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη.

Γκάλης: "Μόνο στη γέννηση της κόρης μου ένιωσα έτσι"


 Γκάλης: Μόνο στη γέννηση της κόρης μου ένιωσα έτσι
Ο Νίκος Γκάλης εμφανώς συγκινημένος μίλησε για το φιλικό προς τιμήν του και είπε πως μόνο στη γέννηση της κόρης του ένιωσε έτσι.  

Ο Ιβάν, η Εύα, ο ΠΑΟΚ και ο Δώνης


Πλούτο, ίντριγκες, πάθος, αγωνία, επιχειρηματίες, επενδύσεις, πολιτικούς, δικηγόρους, φίλους από τη Ρωσία, απειλητικά SMS, «μπούκες» σε σπίτια μέσα στη νύχτα, μηχανόβιους... χωρίς σβέρκο να μιλούν στο αφτί συγγενών διαιτητών πριν από παιχνίδια, καμένες γραβάτες και πολύ σεξαπίλ περιλαμβάνει το θρίλερ με βασικούς πρωταγωνιστές τον Ιβάν Σαββίδη και τον Γιώργο Δώνη, με την Εύα Καϊλή σε ρόλο γκεστ σταρ.

Η «μαύρη τρύπα» του Γιώργου με αριθμούς


Το αστρονομικό ποσό των 270 εκατ. ευρώ μέσα σε μία οκταετία διαχειρίστηκε η ηγεσία του κ. Γιώργου Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ με τα οικονομικά του Κινήματος να έχουν υποστεί ό,τι υπέστη και η χώρα περίπου την ίδια περίοδο: την ολοκληρωτική χρεοκοπία και το παρεπόμενο αδιέξοδο. 



Επιχειρηματικό Forum της Eurobank στη Ρωσία


Επιχειρηματικό φόρουμ, θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Μαΐου 2013 στη Μόσχα στο πλαίσιο του επιχειρηματικού προγράμματος «GO INTERNATIONAL» της Eurobank, όπως ενημερώνει το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού στη Μόσχα.

Ο Δένδιας για τη Χ.Α. και την ένοπλη βία


«Με τη συνταγματική αναθεώρηση πιστεύω ότι υπάρχει η δυνατότητα να τεθούν κριτήρια που θα αποκλείουν την ύπαρξη τέτοιου είδους μορφωμάτων από το κομματικό μας σύστημα» δηλώνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή.

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν



H βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη που συμμετέχει στη Σύνοδο Κορυφής Νότιου Καυκάσου για τη συμβίωση των κοινωνιών, συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγιεφ.

ΗΠΑ: Καθηγήτρια αποπλανούσε μαθητή της



Μιά καθηγήτρια Λυκείου συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές του Santa Fe, πρωτεύουσας του New Mexico των ΗΠΑ, καθώς φέρεται να έχει βιάσει έναν από τους μαθητές της.

Θυμήθηκαν τα παλιά...


Την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά είχαν οι κορυφαίοι παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να δώσουν το «παρών» στην τιμητική εκδήλωση της ΚΑΕ Άρης για τον Νίκο Γκάλη.