08 Μαΐου 2013

Πρόσεχε τι λες... Εκτίθεσαι!!!

Τις τελευταίες μέρες  ο ένας εκ των υποψηφίων για τον προεδρικό θώκο της ΟΝΝΕΔ διατυμπανίζει συνεχώς σε συνεντεύξεις χωρίς ουσία για το πόσο σωστή στρατιωτική θητεία υπηρετεί και το ποσό "ενοχλημένος" είναι με τα διάφορα δημοσιεύματα που βλέπουν κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας.

Ζητεί δικαίωση για το φόνο του γιου της από νεοναζί



Οκτώ χρόνια έχουν περάσει από το απόγευμα της 15ης Ιουνίου 2005, όταν στο μικρό χωριό Τριανταφυλλιά των Σερρών, έφτασε η θλιβερή είδηση ότι ο Θόδωρος Βουλγαρίδης, 41 χρόνων, πατέρας δυο μικρών παιδιών, μετανάστης στη Γερμανία, δολοφονήθηκε.

«Πράσινο» από ΣτΕ - Νόμιμα 4 προεδρικά διατάγματα του "ΑΘΗΝΑ"


«Πράσινο» από ΣτΕ - Νόμιμα 4 προεδρικά διατάγματα του
Από τα 36 συνολικά διατάγματα τα 23 αφορούν ΑΕΙ και τα 13 ΤΕΙ
Νόμιμα έκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) τα πρώτα τέσσερα από τα 36 σχέδια Προεδρικών Διαταγμάτων του υπουργείου Παιδείας που αφορούν το σχέδιο «Αθηνά», για την αναδιάρθρωση των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΑΕΙ) και των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΤΕΙ).
Από τα 36 συνολικά διατάγματα τα 23 αφορούν ΑΕΙ και τα 13 ΤΕΙ, ενώ σύμφωνα με την αναδιάταξη του νέου ακαδημαϊκού χάρτη καταργούνται τα Πανεπιστήμια Δυτικής Ελλάδας και Στερεάς Ελλάδας.

Όχι ρε gamoto! Διαλύεται η Σοσιαλιστική Διεθνής !


Πώς θα αντέξει ο πλανήτης αυτό το χτύπημα;Το Γερμανικό Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα SPD είναι το τελευταίο που αρνείται να πληρώσει την ετήσια συνδρομή αξίας 100.000 λιρών Αγγλίας θεωρώντας ότι...
η Σοσιαλιστική Διεθνής έχει σταματήσει να παράγει οποιοδήποτε έργο.

Κεδίκογλου: Η Ρωσία είναι ιδανικός εταίρος για την Ελλάδας

kedikoglou-rosia
Ως ιδανικό εταίρο της Ελλάδας στις εξαγωγές και τις επενδύσεις παρουσίασε τη Ρωσία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου σε συνέντευξη που έδωσε στο ρωσικό δίκτυο Russia Today.

Αρ. Σπηλιωτόπουλος: Η ΝΔ, δεν έχει λόγο να αλλάξει όνομα



«Δεν έχουμε λόγο να αλλάξουμε όνομα, δεν είμαστε καταζητούμενοι, εγώ δεν βλέπω μια τέτοια ανάγκη» δήλωσε ο βουλευτής 'Αρης Σπηλιωτόπουλος, σχολιάζοντας σενάρια περί αλλαγών στο κόμμα της ΝΔ, μιλώντας στο "Πρώτο Πρόγραμμα" της ΕΡΑ.

Ιβάν Σαββίδης: Θέλει και το χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού Δράμας


savvidis
Σύμφωνα με πληροφορίες του enet.gr, ο Ι. Σαββίδης επέδειξε ζωηρό ενδιαφέρον για το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού στη Δράμα το οποίο πλέον έχει περάσει στη δικαιοδοσία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η εκμετάλλευση του οποίου αναμένεται πολύ σύντομα να βγει σε πλειοδοτικό διαγωνισμό.