16 Μαΐου 2013

Κυνική ομολογία του Ολλανδού ανιματέρ: Πίστευα ότι είχα σκοτώσει τον 11χρονο και θα πέταγα το πτώμα αργότερα... Όλη η κατάθεση του 20χρονου που μαχαίρωσε το μικρό Ρώσο!


Ο 20χρονος Ολλανδός ανιματέρ  ήταν ψύχραιμος και στην απολογία του, που άφησε εμβρόντητους ακόμα και τους αστυνομικούς, εξιστόρησε λεπτό προς λεπτό τις δολοφονικές κινήσεις του εναντίον του 11χρονου αγοριού, το οποίο, όπως αποκάλυψε, πίστευε ότι είχε σκοτώσει και αφού πλύθηκε από τα αίματα, πήγε να συνεχίσει τη δουλειά, με σκοπό να θάψει το πτώμα, αφού θα τελείωνε:

Στοιχεία σοκ για μαθητές των Χανίων – Καταναλώνουν χάπια για να αντιμετωπίσουν τις πανελλαδικές

Στη χρήση αγχολυτικών χαπιών καταφεύγει ένας μεγάλος αριθμός μαθητών στα Χανιά προκειμένου να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το άγχος των πανελλαδικών και απολυτήριων εξετάσεων.Για τους ειδικούς επιστήμονες, αυτή είναι η «απαγορευμένη» αλήθεια που συνοδεύει τις εξετάσεις για μια θέση στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας.

Κανονικά οι πανελλαδικές εξετάσεις – Αποδοκιμάστηκε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ


Τις πρώτες πρωινές ώρες τελείωσε η μαραθώνια συνεδρίαση των προέδρων των τοπικών ενώσεων των καθηγητών (ΕΛΜΕ) με τελική απόφαση να μην γίνουν απεργίες μέσα στην περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων.

Έτσι πήγαιναν οι βαλίτσες



Ακούω και καταγράφω με ακρίβεια τις περιγραφές του ανθρώπου που μετέφερε τις βαλίτσες με τα χρήματα σε γραφεία και σπίτια υπουργών.

Προσυνεδριακός Διάλογος για μια ΟΝΝΕΔ για όλους



Γράφει ο Γιώργος Ασημακόπουλος
Πληροφορήθηκα σήμερα από τον τύπο για μια απόφαση που...εξέδωσε χθες το βράδυ η οργανωτική επιτροπή, η οποία αναφερόταν στην υλοποίηση ενός κύκλου προσυνεδρίων της ΟΝΝΕΔ, με ημερομηνία έναρξης τη σημερινή και μάλιστα στο Ηράκλειο.